sâmbătă, 26 iulie 2008

File de jurnal - 26 iulie 2008


Astazi se implinesc 133 de ani de cand s-a nascut psihologul analist elvetian Carl Gustav Jung. De la el am reusit sa inteleg faptul ca pentru a reusi sa depasesti o problema psihologica trebuie sa te interesezi in special de acea problema pe care o ai.

Asa ca unul din rationamentele pe care le-am dezvoltat pentru a nu ma simti aiurea in preajma oamenilor de cultura este ca ii privesc ca pe niste oameni care au un succes dedus dintr-o eroare. Stephen Hawking a ajuns in topul ceor 20 de fizicieni ai lumii dintr-o eroare, Mircea Eliade a fost corigent la matematica, Albert Einstein era autist, multi profesori in varsta realizati au fost bagati la gramada cand s-a dat drumu la un robinet serios de posturi libere in vremea comunista.
Sunt niste mai buni imitatori ca mine. Si totusi ma indoiesc ca asta e tot..cine stie..
Incerc sa-i scufund sau sa-i ridic pentru ca sa imi echilibrez lumea din interior. Incerc sa-i scufund cautandule defectele pentru a nu ii percepe ca pe niste zei ci ca pe niste oameni de care sa ma pot apropia. Altfel as fi un val enorm de emotii.

La multi ani draga, Jung !

3 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

La multi ani si din partea mea, desi sincera sa fiu, nu am citit deloc ceva scris de el.

Unknown spunea...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

蔥油餅Jon spunea...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍