miercuri, 14 ianuarie 2009

In to the wild


A terminat facultatea cu note mari, nu-si doreste o profesie pentru ca considera ca e o inventie a secolului XX, nu-i plac banii, e excesiv si are un vis : sa ajunga in Alaska.
Vrea sa fie liber, cat mai aproape de natura, cat mai departe de civilizatie si cat mai aproape cartea sa favorita : Henry David Thoreau - Walden.


Intr-o zi aflat la masa cu parintii sai acestia zic spun ce vor sa ii faca un cadou cu ocazia absolvirii facultatii : au strans bani pentru o noua masina pt el. Dar pe el nu-l incanta, pentru ca stie ca oamenii ajung sa-si petrecea viata cheltuind bani pentru lucruri ce nu constituie o necesitate.
Masina lui ar fi mai mers in regula ani buni, dar din frica ca ei sa nu se faca de ras in fata cunoscutilor, din frica ca acel lucru sa nu se strice...acum vor avea cu ce sa se mandreasca : o noua masina. O gramada de timp pierdut pentru a masca niste situatii reale ce se petrec in familie.

6 comentarii:

giuly spunea...

ahh..il vazui .

absolut superb

giuly spunea...

atat filmul cat si tanarul :-"

bogdanrazvan spunea...

fain de tot. am gasit o poza chiar pe net si am pus o la desktop cu o priveliste faina cu marea :D

Georgiana spunea...

o, da!!! o, da!!! o mi pot tine asa inca mult timp de acum incolo! e absolut FRUMOS! fimul desigur...:) merita vazut...are ce te invata!

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
蔥油餅Jon spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.