duminică, 7 martie 2010

Powder


Personajul principal al acestui film joaca rolul unui geniu si ca orice geniu bineinteles simte momente de singuratate, momente cand nu se simte un comun la fel ca toti ceilalti. Asemenea personajului din ,,A beautiful mind" sau " Dr. House" si alte filme care le stiti cu genii si in ,,Powder" un gol mare nu lipseste.
Cu toate acestea filmul cred ca incearca sa dovedeasca ca nici oamenii obisnuiti nu sunt uniti, chiar si prieteni fiind multi se simt separati unii de altii.
De ce se simt separati? Nu stiu poate ca pentru ca adevarul inseamna altceva pentru fiecare sau poate ca pentru ca unii incearca sa-l vada iar altii nu stiu cum sa alerge de el pentru a nu fi orbiti si ingroziti de abisul intunecat al inconstientului.

Acest om reuseste sa vada dincolo oameni, sa vada in sufletele lor, sa le vada trecuturile, amintirile chiar si fara ca vreodata sa fi vorbit cu acestia.

O faza din film care mi-a placut in mod deosebit :

Un vanator a impuscat o caprioara drept in inima iar aceasta se zbatea pe ultima sutime de viata cat ii mai ramasese de trait. Vanatorul era vesel si i-a chemat si pe prietenii lui sa-i vada isprava cat de bun tintas este el.
Atunci Powder a venit si i-a transmis starea caprioarei vanatorului. Din acel moment vanatorul nu a mai fost niciodata in stare sa impuste vreun animal .

4 comentarii:

Scarlett Kirsch spunea...

m-ai facut curioasa. suna foarte interesant.

Blogu lu' Mari spunea...

pe mine creca mar speria!

bogdanrazvan spunea...

de ce te ar speria? nu e horror filmu...ci e chiar oleac educational parerea mea..
acu na depinde ce vrei sa vezi in film

Monalisa spunea...

nu stiam de el...o sa ma uit pentru ca-mi plac filmele de genu