sâmbătă, 12 iulie 2008

File de jurnal 12 iulie 2008

Astazi am aflat ce inseamna cuvantul comunism. Multi ar rade cu gura pana la urechi ca nu stiam o notiune asa de generala. Iar eu le zic sa rada daca vor pentru ca asta constituie uneori un impuls de forta asupra mea.

Ai mei continua sa ma intrebe : Ai fost la inspectorat ? poate se elibereaza vreun post de profesor. Iar eu le zic : Am fost si erau doua posturi si atat. Nu se poate fara logica la care eu sunt bata. Incercand alte materii in afara de logica as ajunge la rezultatul ca nu am ore destule, dar deduc din asta ca am uitat formula : Pasii mari se fac prin intermediul pasilor mici

In noaptea asta am visat ca mergeam ori la scoala ori la Carrfour. Oricum ideea e ca era multa lume acolo. Locul era special amenajat undeva sus tare parca pe un munte.
Ploua ingrozitor de tare iar eu aveam papucii rupti la spate pe jumatate. Remarcasem asta de cand am pornit de acasa spre acel loc, dar vazand ca atunci cand calcam cu soseta pe pamant nu aveam nici o simtire diferita nu am pus o ca o dificultate.
Era un spectacol si un concurs. Nici unul dintre prietenii cu care eram (foarte ingamfati) nu au castigat la concurs. Dar eu castigasem, castigasem atat de mult incat imi puteam permite sa traiesc fara probleme ani multi. Era o suma mare.
Nici unul dintre prieteni nu a asteptat sa vada daca eu am castigat, nu puteau crede cum o mascota a grupului sau un nataflet ca mine cam prostut din fire considerat de ei ar fi castigat ceva.
Ajunsi la masina claxonau galagiosi sa cobor mai repede scarile incurcate care parca erau un labirint. Faptul ca mergeam in adidasii rupti pe jumatate, ii simtea ca pe niste slapi ce imi ingreunau mersul.
Daca nu ajungeam la timp sa merg cu ei acasa pierdeam si posibilitatea de a merge poate si cu un transport in comun acasa.

3 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

interesanta insemnarea ta, imi plac visele tale nebunesti pe care le ai, chiar daca mai tot timpul sunt de neinteles, mie-mi plac :)

bogdanrazvan spunea...

Ei, si mie imi e greu sa le descifrez. Dar faza tare e ca cu o zi inainte sa visez asta iesisem cu prietena in oras si castigase niste produse gratis de la avon.
Eu in vis de asemenea castigasem ceva la un concurs :D

Mihaela Chelaru spunea...

mmm da, si uite asa lucreaza subconstientul nostru :) f tare si felicitari pt premiu!
eu, ca si reprezentant Avon, iti doresc la cat mai multe produse de felul asta :)