vineri, 11 ianuarie 2008

Pacientul nr. 1

,, Mi-am dat bacalaureatul de 7 ori si a 8 oara am reusit sa-l iau in cele din urma .
Nu am facut asta pentru mine ci pentru ea si pentru ea am intrat si la facultate la conservator '' astea sunt cateva cuvinte ale unui vechi prieten din liceu sa-i zicem Gigel .
- Bine , dar tu chiar pe bune ai dat la facultate la conservator din 100% dorinta ei ? intreb eu .
,, Mai , daca ma gandesc mai bine a fost si de la mine vreo 40% si apoi legat de bacalaureat ea mi-a zis la inceputul relatiei noastre ca daca nu reusesc sa iau bacalaureatul ea nu mai vrea sa mai fie cu mine .In relatia noastra care a durat cam 1 an de zile , am cerut-o de nenumarate ori de sotie si chiar am muncit enorm sa i cumpar un inel valoros care costa cat vreo 3 luni de munca ale mele . M-a refuzat de multe ori si intr-un final a acceptat . I l-am pus la deget si intr-o zi din grupul de prieteni ai nostri s-a iscat o discutie despre iubire si vrand nevrand intamplator ea a fost intrebata : ce este iubirea ?
A spus conceptia ei despre iubire si am ramas cu gura cascata socat vazand ceea ce vedea ea in relatia dintre mine si ea . Deci noi traiam iubirea , dar nu stiam ce crede ea despre asta .
M-a enervat la culme , m-am albit la fatza si enervata si ea a scos inelul pe care il avea la deget si pentru care muncisem atata vreme si furioasa l-a aruncat de la fereastra de nu l-am mai aflat vreodata . Ne-am calmat , am regretat amandoi , am cumparat alt inel tot asa pana intr o zi cand simteam ca relatia noastra clacheaza .
Turbat si necontrolat am mers si i-am spart geamul camerei de la casa ei si am incercat sa intru prin efractie . Reusind sa patrund am aflat pe altul in pat cu ea si i-am filmat cu telefonul . Uite si tu inregistrarea imi arata...
In urma acestui incident in care mi am pierdut total controlul am avut probleme cu politia care mi a incasat o amenda serioasa in urma carora nu am avut deloc sarbatori ale craciunului ca tot omul .
M-am chinuit o gramada sa mi conving parintii sa o cunoasca pe ea si sa ii fac sa o accepte si avand in vedere ca ca ma trageam dintr-o familie de preoti tatal meu zice :
- Nu mi place fata asta ..nu este dintr o clasa sociala caracteristica noua si nu e de vita nobila . Si cica preotii sunt cu partea spirituala cand de fapt ei isi ascund adevarata lor fatza care e materiala . Acum nu mai sunt cu ea si vreau sa o recastig dar nu mi mai raspunde la mesaje si ma roaga sa o uit . ''

2 comentarii:

Unknown spunea...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

蔥油餅Jon spunea...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色