sâmbătă, 21 martie 2009

Istoria unui cal


Mergand la aceasta piesa de teatru am reactualizat in fiinta mea urmatoarele doua lucruri :

- animalele pot fi mai umane ca oamenii in multe situatii

- oamenii mai toata viata lor agonisesc, dar nu fac asta intotdeauna pentru ca chiar ar fi o necesitate acea agoniseala ci pentru ca intr-un final al fiecarei agoniseli sa spuna : canapeaua mea, masa mea, biroul meu, biblioteca mea, sotul meu, sotia mea etc.

De aici vine si unul din motivele pentru care merita sa calatorim. Un om care calatoreste nu invata doar sa judece lumea diferit ci si sa doreasca mai putine lucruri pentru sine.
Dupa ce te intorci dintr-o calatorie de multe ori ajungi la acel lucru parca atat de pretios care iti scapa printre degete : simtamantul a cat de banal este sa spui ca ai o biblioteca, un suvenir, o cana, un pat, un sfonier.

Calatoria te face sa vezi multe lucruri si totusi atat de multe si atat de rapid trecatoare incat iti mareste simtamantul si tie spunanduti : ,,Cat de trecator sunt si eu" pentru ca intr-un final sa zici ,,Cat de trecatoare sunt toate".
Calatoria te face sa renunti la ceva din tine, te face sa uiti de tine, de trairile tale caci totul se desfasoara atat de repede.
Deseori ii aud pe oameni spunand urmatoarele : ,,As vrea sa ma urc intr-un tren si sa merg spre o destinatie nu stiu unde, apoi sa iau alt tren care sa ma poarte iarasi fara sa stiu unde. Caci a nu sti unde te duce trenul asta inseamna ca vrei sa uiti de ceva urgent, sa evadezi intr-o alta dimensiune a realitatii.
Oh ! Daca am avea un covor fermecat ca Alladin :)

Iar despre piesa ce sa mai zic..s-au meritat cei 6 ron, la inceput piesa nu pare prea promitatoare dar de la jumatate iti creeaza chiar senzatia ca ai facut o alegere buna.

3 comentarii:

Nicoleta spunea...

piesa de teatru nu am vazut-o, si poate nu o voi vedea in veci.. insa calatoriile... am fost obisnuita ca cel putin 3 luni adunate din zile, week-end-uri, saptamani, din cele 12 ale anului, sa umblu hai hui prin tara, cu bani putini, si distractie multa...
in acest moment calatoriile sunt partea ce lipseste din mine.. nu am mai calatorit de foarte mult timp.. si in special datorita timpului si tovarasilor de drum.. gasca s-a spart, fiecare plecand prin colturi diferite ale tarii, timpul s-a micsorat, si a devenit pretios, odata cu angajarea... astept cu nerabdare o iesire, chiar si o drumetie cat de mica.. dar.. greu de obtinut.. pacat.. insa real..

Unknown spunea...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

蔥油餅Jon spunea...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟