marți, 8 aprilie 2008

Observatii


1.Eu nu fac critici politice , observatii la vestimentatia lu Basescu sau evaluari la Mihaela Radulescu cum rezista ea stresului inainte de emisie . Precizez asta deoarece unii ajung sa ma critice ca as vorbi prea mult despre altii decat despre mine . Si despre ce sa vorbesc dragilor decat despre cei pe care ii intalnesc in viata de zi cu zi ... ?

2.Si daca tot vorbeam de cunoscuti facand un mic studiu sociologic eu insumi am aflat ca multe din fete is plangacioase tare ca iubitii lor cand vin la intalnire nu fac decat sa o tina in :
te iubesc ,
ce frumoasa esti ,
tine 50 ron fugi si cumpara-ti ce vrei de banii astia ,
alintaturi si alti indulcitori
La o intalnire sa te prezinti si sa faci doar asta e chiar plictisitor zice o fata care isi da licenta in psihanaliza :D
Multi baieti apeleaza la aceste abordari crezand ca sunt tot ceea ce pot face pentru a mentine o relatie . Dar fetele vor provocari

3.Colindand situl noi2.ro vad o tipa care isi pusese poza cu ea mai gata gata sa arate ceea ce avea sub fusta scriind despre ea insasi ca descriere :
Nu-mi plac perversii si nesimtitii .
Culmea e ca poza cu ea nu facea decat sa arate ca tocmai ea era cea perversa si nesimtita prin o imbracaminte deloc decenta , pozitie nu mai zic .
Asta nu am inteles o pentru ca practic ea se nega pe ea insasi.


4. De ce e necesara o masca la prima intalnire ?

Masca e necesara pentru ca daca te apuci sa vorbesti celuilalt despre ceea ce simti , gandesti si e ceva ce insemna pt tine ai fi riscat sa fii criticat , respins si sa te doara exact punctul sensibil pe care l-ai dezarmat in fata celui cu care vorbesti . De aceea e nevoie de timp caci sarbatorile trebuie puse la locul unde se potrivesc la timpul potrivit .

0 comentarii: