duminică, 6 ianuarie 2008

Cateva lucruri despre mine

De curand mi am dat seama de unele lucruri in ceea ce ma priveste si anume :
1.Uneori cand stateam de vorba cu prietena de fapt nu stateam cu ea de vorba pentru ca chiar aveam ceva de zis ci pentru ca vroiam sa par si eu ca cunosc una alta ceva de genu , pentru ca nu mi placea prea tare tacerea si atunci trebuia sa gasesc orice ca sa o sparg .Asta e motivul pentru care unora li se spune ca nu sunt impacati cu ei insisi dar de fapt ei doar joaca teatru parand ca nu sunt impacati , ei doresc doar ADRENALINA .
2.Nu-mi plac baietii care poarta papuci cu varful ascutit si fetele care poarta gentute prinse de umar pentru ca asta poarta si femeile de 40-50-60 ani etc , mi se pare ca le imbatraneste si ca le face serioase si botoase parca agatanduse de posetele lor ca o cale de salvare de la ceva .
3.Nu mi plac oamenii prea tare cei care vin cu gandul spunand : ,, Impresioneaza-ma cu ceva '' faza existenta si in filmul ,, Bitter Moon '' . Imi par niste oameni care is ff jos cu moralul si vor sa tinteasca foarte sus nu prin forte proprii deloc . Mai ales pe messanger cat si in viata reala gasesc bine a fugi de ei pentru ca nu sunt ,, clovnul nimanui '' si nu sunt capabil sa fac flicuri furandu-le meseria cainilor . Oamenii care vin cu gandul ,, Impresioneaza-ma cu ceva '' te vad ca un individ inferior lor dar din bunatate iti mai acorda o sansa .
4.Nu-mi plac fetele care se apuca si incep sa intrebe ca blegele cum s-o terminat relatiile care le am avut tragand concluzii stupide ca si cum totul e batut in cuie . Nu inseamna neaparat ca simtamintele sunt la fel in ceea ce priveste urmatoarea relatie care o sa o aiba x sau y . Sa fim seriosi , fiecare a avut mai multe relatii si fiecare a avut diverse finaluri . Nu cred ca cineva a avut finaluri la fel , exact la fel . Si apoi fiecare ne cautam ordinea..
5. Nu-mi place sa mi pun piedica intr-o situatie pe care o pot rezolva si despre care cred ca nu s capabil la fel ca fata din povestioara de mai jos care am intalnit-o in filmul : 10 items or less
Mergea un vapor pe mare si-a aparut un tip frumos si-a zis :
-Toate fetele frumoase au intrarea gratis ; la care una zice :
-Eu nu-s frumoasa , prefer sa platesc .
Morala : Pana nu vezi alte locuri mai frumoase si mai bune ramai limitat la ceea ce crezi tu ca-i frumos si bun .
Practic probabil ea incepea sa se laude cu faptul ca e responsabila pe banii ei si apoi tipa cred ca se raporta la un frumos mai inalt decat cel pe care il vazuse . Sa fim seriosi ..cine ar miza in viata reala pe asa ceva . Si apoi ce folos sa ai o perspectiva a frumosului atat de inalta incat sa crezi ca nu iti permite sa intri intr un loc unde cheia ta se potriveste .

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu sunt de acord cu punctul 3. doar pentru ca unii oameni sunt mai optimisti decat altii, asta nu ii face superiori celor care s-au plictisit de atata monotonie incat cer doar sa fie impresionati. iar categoria asta nu cred ca are moralul la pamant. e doar plictisita. ma enerveaza, in schimb, persoanele care simuleaza ca sunt profunde, si cred ca intelegi unde bat aici.

bogdanrazvan spunea...

Daca era vb de mine de simulare a profunzimii , sunt o multime care simuleaza activandu-si doar vointa si reusesc in viata . Sa nu mai vorbim de unii politicieni care manipuleaza folosind cuvinte extradoxate incat multi tre sa stea cu dictionarele langa ei si unii asa de complexati de propria necunoastere ajung sa sa zica : da are dreptate ..pt ca nu au un alt punct de vedere .
Oricum comentariu taul e bine venit caci o propozitie poate fi interpretata in fel si chip si o privire cat mai vasta permite si o alegere mai buna . Deci peace :)