vineri, 18 ianuarie 2008

Seductia sau arma care manipuleaza ganduri


Avantajul de-a purta ochelari daca esti fata ? E simplu . Ei te ajuta , te protejeaza de acei baieti care incearca sa te vrajeasca sa te abureasca si daca indraznesc toata abureala se opreste in lentile pe care le poti sterge cu un servetel . Seductia sau cum ii zic altii abureala consta in a reusi sa o scoti pe ea din ea si sa o centrezi imediat cu atentia spre altceva . Ai de ales intre : a o soca cu ceva ( ceea ce priveste un grup restrictionat de fete )sau a-ti folosi umorul . Multi considera apoi ca intr o relatie sau intr o intalnire cu o fata trebuie sa spui tot ceea ce gandesti , tot ceea ce simti si sa nu ascunzi nimic . Dar sa fim seriosi , fiecare simte nevoia de a avea o gradina secreta , o intimitate in care se regaseste . Ori ..se poate spune ca daca nu spui totul minti sau ascunzi . Nimanui nu i plac naivii .
Poate ca minciuna si ascunderea au ceva in comun si uneori mintind-o ca nu ti plac manusile ei dar iti plac buzele poate fi destul de apetisant . Va fi intr o intriga ...cu prima faza o sochezi , in a doua faza ii ridici moralul pe sub piele .
Se stie ca baietii sunt de multe ori super insistenti , si fete care vor sa detina control a totul ..sa stie unde mergem , ce mancam ce facem in secunda x sau y si daca nu le spui se sperie si o iau la fuga pt ca nu mai au controlul si spun : esti ciudat . Efortul lui a fost in zadar deoarece ei nu i place sa fie naturala ci calculata la sange si cum poti face sangele sa-i fie vulcanic daca nu agitandu l cu un soc mai mare sau mai mic : Mainile tale nu mi plac asa de mult , de fapt is chiar urate dar ma gandesc ca esti inteleapta si frumoasa cu exceptia mainilor . Astfel zicandu i asta ea vede ca si iese din perfectiuni ..si poate ca va face un mic efort pt ceva .
Seductie sau hipnoza mai este sa o duci intr un loc unde e un semineu , o lumanare ca in sage sau un rau curgator care atrage atentia . Daca tu esti urat pai atunci macar sa te faca frumos ceea ce i arati ei . Si ea hipnotizata va privi uneori ceea ce in jur ca si cum ar fi ceva ce face parte din realitatea ta .
Apoi alt punct de seductie este acela nu in care frumusetea seduce ci acela in care o pui in scena . Sa recunoastem ca avem potential si ca de multe ori hainele transforma oamenii si nii apropie sau distanteaza in functie de colorit . Nu degeaba intr o zi am prefera o haina verde , in alta zi una rosie sau portocalie . Pai ia gandestete ca tocmai culoarea care nu ti place tie o poarta x sau y cand iesi .Mie mi s-a intamplat de multe ori cu haina mea de piele neagra sa uimesc amice vechi sa le aud zicand : waw . Dar asta nu e o regula ...
Cum te mai poti apropia de un om ?
Ma gandeam la fete pe care le intalnesc . Pai daca ea refuza sa colaboreze sufleteste la intalnire si sta botoasa , zii sa-ti faca cinste cu un baton mic de ciocolata sau o napolitana ..si astfel ceea ce ti cumpara ea cu 1 ron ..poate ca va avea factura sufleteasca ..Vorba aceea spusa de mine :P ,, Daca nu ti da dupa bunul plac bunavointa in apropiere ..incearca sa o deschizi prin alte mijloace , '' Unele usi au manier ruginit pt ca la ruginit ea intentionat sau poate ca scartaie . Pe parcurs ce incerci sa o cuceresti unele bodoganesc de mama focului ..ei acela e sunetul usii neuns cu ulei .

Bibliografie :
Gerard Apfeldorfer - Arta de a cultiva relatii durabile ( in dragoste , prietenie si profesie )

1 comentarii:

Unknown spunea...

Bloggerii din Iaşi se întâlnesc pe 24.01.2008, ora 20.00 în Maideyi Cafe:
http://www.cgavriliu.com/blog/intalnirea-bloggerilor-din-iasi-un-nou-episod/