duminică, 28 martie 2010

The English Harem (2005)



Art Malik este un tip destul de castigat financiar ce conduce un luxos restaurant.
Musulman fiind el are doua sotii si acestea se pare ca nu-i ajung.
El si-o doreste pe a treia pe care e pe care sa o aiba si nu foarte tarziu isi pune problema sa o aiba si a patra care trebuie sa fie ultima caci asa spune traditia.
De ce toate aceste sotii? Pentru ca incearca sa imbalsameze sufletul, pentru ca isi doreste sa calatoreasca cu spiritul si sa ajunga sa traiasca intr un lux spiritual.

Regula lui de baza este autodisciplina. Totul pare foarte simplu la prima vedere pentru te face sa te gandesti ca el se culca cu o multime de femei, eventual pe unele si le ia temporar ar marturisi el din istoricul vietii sale. Dar lucrurile nu stau deloc asa. Omul acesta si-a luat sotii dar el nu s-a culcat cu nici una vreodata. El doar traieste cu ele, le ofera sprijin financiar, un loc de munca, sfaturi si buna dispozitie la un loc. Oamenii din jur nu pot intelege cum poate trai acest om la o asemenea inaltime si de aici pleaca mai intreaga poveste a filmului care te pune pe jar..daca el Art Malik va fi acceptat cu stilul acesta de viata impreuna cu sotiile sale sau nu de catre cunoscuti si societate.
Mottoul sau in viata chiar si pe patul de moarte
,, Trebuie a avem grija unii de altii "

2 comentarii:

anonym spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alexandru.F spunea...

Un motto bun