marți, 4 mai 2010

Alegerea sau scumpirea biletelor ratp
Lumea e suparata ca se scumpesc biletele de tramvai.
Ei eu am o veste si mai proasta decat atat pentru voi cei suparati : eu sunt unul din acei oameni care dau cu placere bani pe setul de bilete de tramvai :)

Acum 2 saptamani am vazut un porumbel in piata unirii spre stefan olog ajunsese in strada. Dupa 2 secunde am auzit o trosnitura...murise...si nu era un om .

Unii nu si cumpara bicicleta din cauza ca ii latra cainii pe strada.
Daca cainii ucid mai mult ca oamenii sau daca oamenii aleg sa si cumpere o masina in favoarea ideii ca nu o sa mai aiba parte de acel miros de transpiratie de la cineva din tramvai odata la o luna si asta ii da senzatia ca inseamna a creste in viata atunci nu mai zic nimic.
Dupa parerea mea si gandirea voastra ar trebui sa distrugem africanii cu bombe pt ca sunt nespalati sau sa devenim noi niste oameni care fug de oameni.

Dar ce inseamna sa fii om? Poate un caine de care fugi numai ca e imbracat in haine de om. Cu bicicleta fug oleac de caini. Dar ce sunt cainii? Iau ei uneori infatisare de om sau cel putin au in comun unele lucruri, simturi ca oamenii?
luativa masina bre. sus masinile. o sa devenim regi si o sa crestem in viata de o sa devenim imparatii lumii. asa vreti nu ?
sus masinile jos bicicletele
mie tot cu bicla imi place
cumparativa si voi o bicicleta bre.

[nu sunt strazi si piste pt biciclete? cumparativa bicicleta si faceti presiuni.exista oameni care duc o lupta impotriva masinilor si promoveaza bicicleta.
cu cat mai multi cu atat mai bine. faptul ca gasiti scuze mi se pare un moft. eu merg cu bicla de multa vreme ]

sau daca vi se pare scump biletul ratp cumparativa o masina.

Faptul ca parcarile sunt pline de masini de nu mai incap pe zi ce trece e o dovada a faptului ca romanul nu are bani?

Cum e mai scump? cu bicicleta ? cu tramvaiul ? cu masina ? si aici nu ma refer la calatoriile fastuoase la care visati sa le faceti cu masina ci la simpla deplasare prin oras.

doua curiozitati de-ale mele sunt :
de cand aveti masina ati observati ca ati inceput sa calatoriti mult mai des prin alte tari, colturi ale romaniei decat atunci cand nu aveati? va iese mai ieftin?
aveti drumuri asa faine in romania pt masini si nu aveti pt biciclete? exista asa mari diferente de la cer la pamant?

0 comentarii: