miercuri, 22 septembrie 2010

Povesti povesti...si biciclete



Viata continua cu aceleasi frane pe care ma straduiesc sa le pun in fiecare zi dorintelor mele, visurilor care-mi trec prin minte si incearca sa ma seduca de la cele ce aduc oleac de siguranta in mine ca acesta e drumul meu .
De unde stiu daca ceea ce am ales sa fac in viata e bun sau cel putin am o farama de siguranta ca e bun? Apoi gandinduma des la lucrurile care reprezinta ,,drumul meu" sau la ceea ce-ar putea sa insemne el in continuitate uneori doar stiu sau altfel spus cred in momentele si le simt pe acelea cand constiinta mea este mai deschisa. De regula se intampla seara inainte de culcare (moment in care de destule ori m-am sculat din pat pentru a nota ceva ce mi s-a parut bun in caiet), in momentele in care aud o chemare in interior sau cand am mintea linistita.
Carl Gustav Jung le descria ca niste momente asemenea unor licariri (flashuri, scantei) ce apar pentru 2-3-4-5 secunde prin mintea ta si daca le prindeai salvai ceva, daca nu erau doar niste ganduri trecatoare care se duceau inapoi in abisul inconstientului.
Apropo de drum, cred ca el se creeaza fiind atent la tine insuti reusind sa-ti umpli timpul cu ceva ce are continuitate sau poate avea continuitate.
Sa ai povestea ta in viata e ceva super fascinant. Povestea ta alcatuita din multe alte povesti mai mici care puse la un loc formeaza o rezolvare a unui puzzle.
Bineinteles fiecare avem povesti dar fara impartasirea lor cu ceilalti ele nu ar insemna nimic poate.

Despre bicicooltura



Astazi 22 septembrie 2010 a fost in podu ros lansarea pistei de biciclisti de la Iasi si am fost si io prezent pe acolo. Am primit o diploma de biciclist...is mandru de ea :)
Primarul Nichita o fost mai curajos decat Simirad se pare. O avut curaj sa se urce pe bicla si sa incerce sa dea jos din burtica mergand pe pista de biciclete ...dar tot Simirad o are mai mare.. :D




Seara a fost masa critica (mai devreme decat de obicei), unde s-au adunat biciclistii sa participe la trafic.
Masa critica ( adica adunarea biciclistilor) are lor lunar in ultima vineri din luna la rond agronomie la ora 18.00 unde fac o tura prin oras.

1 comentarii:

Ela Iliesi spunea...

Printi povesti...si biciclete
asa am citit prima oara ca s-ar numi postul :)