miercuri, 18 iunie 2008

Munte si abis

Avand in vedere ca cei mai inalti si incantatori munti cuprind si cele mai infricosatoare abisuri pot spune ca traiesc cam acelasi sentiment odata cu terminarea facultatii. Teoria care zice ca frumusetea vietii consta in drumul parcurs si nicidecum in atingerea telurilor pare cat se poate de adevarata.
Am terminat facultatea de filosofie si nu simt altceva decat un mare gol, sau poate chiar o coborare necesara de pe munte. Iar cand o sa termin de coborat urmeaza sa mi aleg un alt munte pe care sa urc.
A termina o facultate, un liceu sau cu un loc de munca nu pare absolut deloc ceva pe cat de simplu pare. Nici macar coborarea scarilor din bloc nu e simpla.
A merge sa te casatoresti la biserica e analog cu terminarea unei facultati poate cine stie. Nu zic asta din proprie expierenta ci pentru ca am auzit ca s-ar infatisa un gol dupa casatorie.

3 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Cred ca inteleg ce vrei sa spui, probabil acelasi sentiment il voi avea si eu anul viitor cand voi termina. Sunt etape ale vietii pe care trebuie sa le parcugem insetati de tot ce este nou, iar sfarsitul acestora trebuie sa ne aduca in suflet doar resemnare.Important este sa fii mereu "posesorul" a celor mai frumoase amintiri, care te vor ajuta cu siguranta sa treci mai bine peste acest moment.
Apropo, cand dai licenta?
Bafta mare!!

p.s. facultatea de filosofie e o facultate faina,sunt convinsa de asta!

bogdanrazvan spunea...

am dat licenta si am luato cu succes ;)
de acum lecturile se schimba oleac. pana la master mai e.

Mihaela Chelaru spunea...

bravo! dar nu ai spus cu cat...hm...sa fi fost vreun 10?:) oricum felicitarile mele.
de ce ziceai ca lecturile se vor schimba? spre ce te orientezi acum?