luni, 22 septembrie 2008

XL World Romania

XL World Romania angajeaza agenti serviciu clienti pe limbile : engleza, italiana, franceza, germana, ceha, slovaca la nivel avansat. Se cer abilitati de comunicare, cunostinte PC. Pentru cei care nu cunosc lb. italiana se organizeaza cursuri pregatitoare. Puteti aplica la recrutare@xlword.ru mentionand codul IS001-08. Informatii la 0749062000. ( Anunt din evenimentul )


Firma se afla undeva dupa agronomie la 15 minute de mers pe jos. Pare super ok mai ales cand am auzit ca daca inveti lb italiana la ei timp de o luna de zile, 4 ore pe zi cu program dimineata sau dupa amiaza la alegere la final te platesc cu 120 ron.

Apoi dupa ce ai invatat italiana treci la treaba si iti alegi daca vrei sa faci full time : 10-19 sau part time : 15-19. Pauza de masa de la 14 la 15.

Salarizarea e 700ron + bonuri de masa de 150ron + transport gratuit cu autocarul aproape de casa mea.

PS: Odata ce-ai dat o semnatura esti obligat sa ramai 6 luni la ei pe putin.


Ceea ce trebuie facut este sa consulti lista cu nr de telefon aflate pe calc si sa suni la firme in italia(daca te ai specializat pe italiana) si sa convingi ca merita produse ca : cappucino, cafea etc.

Am plecat acasa fericit zicand ca mi am gasit jobul dar cand am vb cu o amica care are cunostinte ce lucreaza acolo vreo 3 la numar mi a zis ca nu e mare diferenta dintre firma asta si Dasteco pentru ca de fapt nu faci cine stie ce vanzari, si daca nu faci vanzari se taie din salariu.

Am intrebat secretara ff amabila si calda aici spre deosebire de raceala de la Dasteco chiar de 2 ori : doamna, chiar daca nu fac vanzari deloc (ca stiti voi incepatorii) voi imi dati 7 mil + bonuri. Si ea a zis un da.
(Ca daca zicea in functie de vanzari nush dak mai venea cineva.)

Acum eu ma intreb de unde si cum de anuntul lor exista de luni de zile in ziare si tot nu au mai gasit oameni. Si nu mai zic faptul ca la coada pt interviu mai erau nush cati si avea un teanc de cv-uri pe masa.

Alta intrebare e : Oare o firma unde e asa bine cauta luni de zile oameni sa lucreze la ei?

Nu mai zic faptul ca in minutul 10 de conversatie deja vroia sa mi faca contract.

Eu nush ce sa mai cred. Dar nu am mai mers la ei dupa interviu ;)

3 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Tu ai gasit intrebarea-cheie: de atata timp anuntul este in ziar, ejobs si alte siteuri de joburi, de ce nu-si gasesc oameni in timp util? Tot ce ofera ei este motivant, dar deh, m-am convins ca in orice chestie super tare trebuie sa existe ceva ciudat la mijloc.

Cryptoprocent spunea...

Pentru cei care doriti sa va inscrieti firmele intr-un catalog de firme online va recomand paginieuropene.ro .
Catalogul de firme europene de la paginieuropene.ro este intradevar foarte util atat celor care vor sa isi inscrie firma in site, pentru o prezenta online cat mai vizibila, cat si pentru cei care cauta detalii despre posibili si viitori parteneri de afaceri.
Firme-Catalog Pagini Europene/

alexa spunea...

se putea si mai rau, adica sa te intrebe care e legatura ta cu acest job, spre exemplu.de ce nu avem incredere in increderea celorlalti si suntem sceptici, sau poate ne permite....nush e o presupunere proprie...;-)