sâmbătă, 18 octombrie 2008

Ioan T. Morar si Cristian Teodorescu




Cotidianul si Clubliteratura.ro te invita miercuri, 22 octombrie, orele 17 in Diverta din Iulius Mall - Iasi, la o discutie libera despre carti cu Ioan T. Morar si Cristian Teodorescu, cu prilejul lansarii volumului 96 din Colectia Cotidianul LITERATURA – Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde.

Tot miercuri, va avea loc o intalnire cu bloggerii ieseni in aceeasi locatie. Intalnirea este programata pentru ora 20:00 in Diverta - Iulius Mall. Mai multe detalii in zilele care urmeaza.



Pentru cei interesati sa participe la acest eveniment, cat si la alte doua evenimente Cotidianul la Iasi se asteapta un e-mail pe andreisava@yahoo.com. Prezenta confirmata in avans ajuta la o mai buna organizare a spatiului de la locul evenimentului.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Salut,

Rasfoind blogul am observat un viciu frumos - literatura, iar interesul necontenit pentru Schimb de Carti ma obliga sa-ti recomand AltIasi.ro.

Proiectul isi propune sa promoveze un Iasi rafinat, cu oameni pentru care decenta si eleganta nu sunt demodate.

AltIasi vine cu un continut original, printr-o selectie atenta a evenimentelor, adresandu-se oamenilor deschisi la minte, deschisi spre frumos, carora le recomanda evenimente, articole si interviuri din urmatoarele domenii: Teatru, Film, Carte, Muzica, Expozitie; de asemenea, aduce in prim-plan oameni cu dichis si povesti urbane.

Mai multe informatii despre AltIasi.ro poti afla de pe www.altiasi.ro.
Cu prietenie,

Alexandru Ilie
PR officer
www.altiasi.ro