miercuri, 12 decembrie 2007

Somnul de noapte

Am sesizat ca majoritatea visurilor in somn care le am au o legatura cu ceea ce am gandit pe parcursul zilei sau la ceea ce m-am gandit inainte de-a adormi . Este deajuns doar 3 secunde intr o zi sa te gandesti la ceva cu totul altfel pentru a porni un motor noaptea care sa desfasoare un intreg scenariu .
1.Unul din visele de saptamana asta este ca eram undeva la tara intr o casa cu multe camere care nu o recunosc si stateam pe pat . Si a inceput sa vina un sarpe spre mine ajungand pe la picioarele mele si am inceput sa o iau la fuga mergand in camera alaturata unde erau toti cunoscutii mei strigand :
- Sariti waiiii , e un sarpe
Intre timp sarpele luase aratare de caine mic stufos de apartament .
Eu de acum eram cu picioarele pe pat aratand cu degetu :
- Sariti ca nu e ceea ce pare , nu e un caine ..e un sarpe ce s-o transformat in caine .
End :P
Cu cateva ore inainte de al visa povesteam unei persoane despre fobia mea de serpi care uneori exista dar uneori o pot infrange . Si interpretasem ca deoarece am o fobie de serpi s-ar putea deduce ca in viata anterioara as fi avut o problema cu sexualitatea ca e simbol al sexualitatii si ca ea m-ar fi nenorocit . Dar..asta e o interpretare irationala si nu se pune ..
Am aflat apoi intr un final ca aveam o cunostinta care visase acelasi vis cu ceva vreme in urma ..
2. Alt vis de saptamana asta se facea ca eram impreuna cu Oana Soare ( o amica veche )si ne indreptam spre Bacau care nu arata la fel cum il stiam eu . Si pe drum ramasesem fara bani si am propus sa rugam un conducator de transport in comun sa ne ia fara bilet gratis ..si am ajuns in oras ..unde aproape ca se lasase seara si fata asta o luat o la fuga domle printre blocuri si m-o lasat intr un oras necunoscut . Iar cand sa mi accesez memoria unde statea ea mi am dat seama ca uitasem ..Iar autobuz de intors in Iasi nu mai erau pana dimineata ..Aveam sa vagabondez pe strazi de nebun pana cand am intalnit un coleg de liceu cu probleme de cand il stiu eu care posibil ca avea sa gaseasca un loc unde sa stau peste noapte :P
Si m-am trezit :P
Visul iar a avut legatura cu ganduri de genu din realitate cu cateva ore inainte ca daca as mai relationa cu ea totul ar fi ambiguu .
Totul e sa fim constienti de ce gandim ziua si dezlegam misterul ;)

0 comentarii: