miercuri, 5 decembrie 2007

El si ea in dormitor

Am inteles ca exista 3 tipuri de inchizatori la sutiene :
- cu clema verticala
- cele cu clema care se introduce si se scoate prin impingere
- cele cu deschidere in fatza .
Nu stiu cu care am probleme mai mari sau mai mici dar intotdeauna mi s-a parut amuzant cum el dispera ca nu reuseste sa deschida sutienul pe cat de grabit e in unele cazuri . Din fericire au trecut abia 100 de ani fix ...impliniti acum in 2007 de cand s-a inventat sutienul femeile trecand de la corsete la ceea ce vedem astazi . Va dati seama cat de greu o sa fie unui barbat peste vreo cateva secole cand prinzatorile de la spate o sa aiba niste sisteme mai complicate si mai multe decat astea trei . Unele isi faceau pe timpuri chiar si sutiene la un moment dat dintr o pamblica si doua batiste din matase ca sa apeleze apoi la sutiene din nailon
urmand anul asta 2007 ..sutienele ecologice ..eventual unele care ti le pui si iti fac masaj ..punandule baterii sau cu transformator le bagi in priza .
Apropo de mecanisme asa grele :P imi amintesc ca vazusem un fim erotic cand eram mai mic in care atunci cand el pleca undeva intr o calatorie ii dadea partenerei lui sa si puna un fel de lenjerie dintr un material usor de tabla sudat bine si eventual cu un lacatel prins (cheia fiind la el ) ca in lipsa lui ea sa nu aiba aventuri cu altii si eventual sa se simta in siguranta . Desi odata ce facea asta nush daca se punea problema sigurantei ..poate ca ii era frica sa nu fie violata .
Despre mine in privinta asta as putea zice ca am inceput sa am o atractie pt fetele care poarta jambiere si cercei rotunzi si ruj oleac mai roz stralucitor . Tocurile imi plac cele care au o iesire mica in fatza cu erisire cat o scoica . Oricum astea nu sunt niste chestii batute in cuie deoarece si taoistii credeau ca atat organele corpului cat si si meridianele care le corespund sunt activate si stimulate in anumite momente ale zilei iar la anumite schimbari de coordonate pe parcursul vietii se schimba si coordonatele a ceea ce consideram frumos .
In ceea ce priveste posturile in pat am inteles ca femeile prefera pt inceput de obicei postura clasica pentru a reusi sa se incalzeasca mai bine , dar daca ea deja vrea ceva mai complex cum ar fi pe la spate :P asta inseamna ca deja incalzita si vrea o penetrare mai profunda .
Se poate spune despre oamenii care asculta muzica mai linistita si tandra inseamna ca isi doresc o portie de sex la fel de calma ..daca asculta hard rock inseamna ca e o dorinta de sex pasional .
Apoi mai sunt cupluri care nu comunica intre ele si ea de multe ori nu are curajul sa i transmita lui ceea ce doreste asa ca un individ i-a spus sotiei lui ca pt el fisticul are rol de afrodisiac ..asa ca atunci cand sotia lui ii aduce si i pune pe masa fistic inseamna ca ea doreste sa se impreuneze cu el . E ca un semnal .
Sunt unii care apeleaza la coduri mai complexe cand isi fac botezuri unul altuia( va dati seama voi la ce ) si eventual se adreseaza unul altuia cu chestii de genu :
- E o zi insorita , ce ai zice sa vaslim ? ( bineinteles e o invitatie )
Apoi unii nu si doresc doar o vaslire ci apeleaza la o croaziera :P
Despre mine mai pot zice ca nu mi plac fetele care au prea des ele initiativa ...adica nu are nimic daca o are ci doar sa nu o aiba ea prea des multi ajungand insa sa nu mai aiba initiativa deloc pentru ca nu stiu care le sunt nevoile ..si ajung sa fie frustrati de propria lor nestiinta netratand problema .
Unii chiar ajung sa nu mai intretina relatii cu partenera sau eventual sa fie dezinteresati de gasirea unei partenere pt ca s-au saturat sa tot fie refuzati
Dr John Gray in cartea sa ,, Marte si Venus in dormitor '' spune ca o femeie are nevoie de romantism pentru a ajunge la sex iar un barbat are nevoie de sex pentru a ajunge la romantism . Daca prima parte e satisfacuta automat importanta celui de al doilea pas va creste si motivatia de asemenea .
Apoi daca e vorba de preludiu ( care unele femei il cer in functie de stare si partener (ca unele nu cer asa ceva )) Dr. John Gray zice ca e mai placut daca barbatul va avea grija sa nu o atinga prea direct . De exemplu daca inainte de a-si duce degeltele sau palmele pe sanii ei , barbatul ar trebui sa inconjoare ceva timp mergand tot mai aproape . Si desi sunt si fete care nu vor preludiu eu sunt sceptic aici desi ...de multe ori da inseamna nu si oricum pt a simti orgasm in tot corpul e nevoie de antrenament ..asa doar centrat intr o parte si rapid nush ..oricum e vb de voi nu de mine :P
Ma gandesc ca asa cum exista parfumurile puternice care te obosesc repede asa exista si parfumuri care te atata mai mult care iti trezesc mai multe si iti dau senzatia ca nu te saturi de ele . Drogul creand o analogie cu parfumul si sexul e mai bun daca e in cantitati mici si dese ...cum la fel invatarea cu pauze mici si dese e cheia marilor succese . De la o vreme incep sa cred mai putin in carpe diem si sa ma axez pe constructii logice si ordine .
Astept avantaje de la voi ale parfumurilor tari , sexulului rapid ..
Apoi mai exista si muzica care maresc intensitatea impulusurilor sexuale dar asta e alta parte si eu fac o mica pauza ca afara picura cu picaturi de ploaie infinite .

Bibliografie :
Dr John Gray - Marte si Venus in dormitor , Editura Vremea , Bucuresti '98

4 comentarii:

panao spunea...

Cand o sa facem o parada a suteienelor o sa te anuntam sigur, vad ca esti foarte interesat de subiect :D

panao spunea...

Cand o sa facem o parada a suteienelor o sa te anuntam sigur, vad ca esti foarte interesat de subiect :D

bogdanrazvan spunea...

nu vreau sa pierd ocazia ..mi ar placea desi sa vad niste sutiene de genul celor de mai demult cu batiste ..ar fi captivant :P

vivi spunea...

mi a placut esti tare