duminică, 23 martie 2008

Despre papusi si istoria intalnirilor

In istoria intalnirilor mele care le am avut cu fete am remarcat o multime care au un caracter si alta serie fara un caracter .
Incep sa ajung la deductia ca fetele care ajung sa se machieze intr-un mod excesiv , cu nuante de culori foarte aprinse si se mai si vopsesc destul de des sunt niste persoane care au nevoie de o schimbare a identitatii continuie .
M-am intrebat multa vreme de ce ,, papusile playboy '' aleg pe aia cu bani , lanturi la gat , burtosi , matahale sau altfel spus namile ( scuze expresia )
Se stie foarte bine ca ceea ce se asemana se gasesc . Ei dar de ce aceste aceste papusi au nevoie de o identitate decat datorita faptului ca le-a dezamagit ceva .
Ai nevoie de o identititate cand nu mai ai incredere in tine si prin machiaj farduri , vopsele reusesti sa maschezi aceasta aparent .
De multe ori cand ma apropiam de o papusa de asta nu avea ce sa mi zica , inghitea in sec si ramanea tacuta . Chiar de curand am avut o intalnire cu una in oras care nu continua decat sa ma intrebe :
- Ce vrei sa stii despre mine ? Trebuia sa intreb :
- Dar te a jefuit cineva draga ? ( de identitate ma refer , pt ca nu avea o poveste , nu avea ceva despre care sa zica : uite asta ma entuziasmeaza pe mine )
Se mascheaza puternic tare acasa schimbandu-si identitatea pt a fi remarcata asteptand la intalnire ca el sa-i dea jos masca .
Baietii ? De ce se asemeana cu papusile astea de vitrina ? Pentru ca ei nu s-au uitat la Tom si Jerry indeajuns . Ei cred ca daca ai muschi pe tine il dobori pe Jerry care e istet . Lanturile la gat apoi si masinile bengoase sunt doar o aparenta a fericirii lor ..Practic ei mascheaza fericirea lor nu prin farduri , cosmetice si vopsele noi in cap ci prin masinile , garajele si camerele cu zecile .
Cred ca fiecare isi aminteste de o multime de vedete care erau in culmea succesului . Kurt Cobain , Marilyn Monroe si altii s-au gasit scris prin jurnalele lor ganduri despre cum ii macinau singuratatea si aveau milioane multe de oameni care vroiau sa fie langa ei ..si s-au sinucis parca . De ce oare ? De fericire sau de masca , de fuga dupa identitati noi
Oare ce s-ar fi intamplat daca papusile s-ar fi nascut cu unghii vopsite si crescute , suvite gata vopsite in roz cu verde , pleoape albastre ?
S-ar fi intors matzele astea la natura ?
Colindand pe hi5 am gasit o amica care era bruneta , satena nush exact acu ceva vreme in urma ..oricum nu am cunoscut o niciodata personal .
Acum si-a pus poza cu ea blonda pe hi5 si cu un comentariu al ei la propria poza :
,, BLONDES HAVE MORE FUN ''
- Da bruneta din ea ce o patit ? Adica are regrete fata de ea insasi dinainte ?

4 comentarii:

Maria spunea...

Trebuie sa recunosti ca exista si exceptii, chiar din ambele 'tabere'.. :)

Unknown spunea...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Unknown spunea...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

蔥油餅Jon spunea...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區