marți, 18 martie 2008

Stapan sau sclav intr-un cuplu



Au fost multe discutii pe aceasta tema fiecare atat barbatul si femeia macinanduse de secole unul pe altul ca el e cel ales care ii da clasa celuilalt . Ca barbatul poate sa care dulapuri , ca are muschi , e mai tehnic , stie sa repare motoare . Unii barbati ajung din dorinta de a fi atat de masculinizati sa se rada in cap de tot ..si nu pt ca le place ci ca sa raspunda provocarii femeii pentru ca rar vezi o femeie cheala careia sa i stea bine .
Femeile au inceput sa renunte la feminitatea lor unele pentru ca barbatii li se pareau mai tari ..si ca sa i intreaca s-au apucat de culturism :D
Ca sa incerc o modalitate de raspuns daca in relatia de cuplu esti stapan sau rob , sclava sau sclav ( pentru ca exista si barbati care se considera si o iau ca pe o jignire ) voi apela la o intamplare reala .
In anul 1921 George Mallory , un alpinist britanic porneste in explorarea Everestului vrand sa ajunga in varful lui . Vroia sa faca un lucru care nu l-a mai facut nimeni si a pornit la drum zicand :
- Eu , numai eu voi ajunge in varf si mi voi reprezenta patria si tara si nimeni nu ma va intrece sau mi o va lua inainte . Voi merge singur .
Si a pornit increzut omu si s-a prapadit cand mai avea vreo cateva sute de metri pana in varf . Noua ani mai tarziu este gasit pe la inaltimea de 8500 de metri .
Se formeaza o alta expeditie pentru atingerea varfului Everest ..inca un om care incerca dar acesta ajungand tot la fel aproape de varf la un moment dat a zis ( caci isi luase o calauza care sa-l ghideze spre deosebire de Mallory nebunu :D ) :
- Calauza draga parcurge tu drumul pana mai sus in numele meu caci nu mai pot . Si calauza a mers si a cucerit Everestul .
In concluzie cine a fost sclavul si cine stapanul ? :D
Raspuns : Nici unul nu e stapan , nici unu nu e sclav in cuplu ci fiecare se subordoneaza unul altuia . Pentru ca o casnicie sa reuseasca nu e nevoie sa ne casatorim caci asta poate face oricine ci sa mentinem casatoria si cum poti sa o mentii decat uneori acceptand , lasand de la noi din cand in cand .

0 comentarii: