sâmbătă, 25 iulie 2009

Nu exista un comun civilizat si nici saracie


Nu inteleg de ce atunci cand cineva isi face datoria punand pliante, ziare in posta fiind angajat al unei firme nu isi poate face datoria deoarece unii locatari sunt de parere ca tu le faci mizerie. Nu demult am fost indemnat de catre 2 oameni destul de in varsta, probabil parinti sa nu le mai pun in posta nimic. Mi-au zis sa merg mai departe, sa vada seful ca nu mi am facut treaba sa ma dea afara si apoi sa promovez infractionalitatea in Romania si nu numai.
Ceea ce e mai bine sa faci este sa pui mana pe o ranga si sa spargi casele oamenilor la ora 0.00 noaptea pentru ca pur si simplu nu ai ce manca si pentru ca oamenii in varsta destul de multi la nr te indeamna spre asa ceva.

Alta chestie pe care nu o inteleg e daca am eu vreo vina ca ei arunca ziarele de multe ori chiar sub ochii mei..si nu intr-un cos special pt ziare ci asa oriunde si apoi tipa : Mizerie...in Romania e mizerie...Sunt vinovati altii nu noi.
Eu adun de multa vreme maculatura in casa, fiind stresat de ai mei de fac treaba cica de voluntariat pentru a salva cativa copacei din Romania, pt ca na sa scutesc statul ca sa nu mai angajeze niste oameni sa puna copaci. Drept urmare cred ca cea mai buna metoda este sa ies pe balcon si sa arunc cu mizerie si ziare.
Acum 2 zile am surprins in autobuz un om bine, care ziceai ca e educat...a aruncat pe geamul autobuzului in mijlocul strazii coji de banane pungi cu mizerie de tot neamul sub ochii tuturor. In concluzie eu tanarul is prost ca nu fac la fel, pentru ca el om in varsta ce e considerat parinte sau vreun director la vreo firma etc imi da exemplu.
Deci feritiva pe viitor si nu va mirati daca o sa va treziti ca o sa aveti o ranga in cap sau cu o coaja de banana peste ochi.

In ceea ce priveste masinile nu am inteles niciodata pe oamenii eco care zic : Masinile se inmultesc prea tare in romania, dar stii eu vreau sa mi cumpar masina pe viitor pentru ca da bine, si o ajut pe mamica la carat cartofi, ma duc cu masina la job, ma duc in excursii si dorm cu cortu sub ceru liber. Dar vaiiiiii ce rau este ca sunt atat de multe masini apoi zbiara el in continuare.
Altii zic : Nu mi place orasul meu, e prea poluat iar peste 2 zile zice : vreau sa mi iau masina.
In concluzie e bine sa fii porc .
E bine sa fii egoist si sa te doara in fund de toti si de toate si sa te gandesti doar la tine caci in lume sunt doar 2 fiinte care se gandesc la binele tau : mama si tata ...si in legatura cu ei sa ti pui intrebari..

Iar marea schuneala cu nu avem bani, traim prost spre deosebire de alte tari mi se pare o mare prostie. Atata vreme cat crasmele is pline, lumea da 5 ron pe o sticla de un sfert de suc, exista mall-urile si rezista multi ani incolo pentru ca acolo is numai pentru oameni care o duc prost stim asta desigur, lumea isi cumpara masini din cauza ca e prea multa saracie, spala rufe numai la masina automata cu dero ales, umbla cu papuci de firma, obezitatea e in crestere pe zi ce trece din cauza saraciei era sa uit..dintre alimentele favorite ale multora nu lipseste carnea, reviste ca popcorn, bravo, can-can si alte porcarii din astea rezista desigur tot din cauza saraciei.
Alta concluzie la care imi trece prin minte : Azi e bine sa fii golan in costum. Lumea te va aprecia mai mult astfel..

3 comentarii:

Gledi spunea...

wey daca era 'derector' nu mergea cu autobuzul. Hic. Parerea mea ;0

Mihaela Chelaru spunea...

Da, stiu cum sta treaba cu pliantele ce trebuie puse in postele oamenilor; efectiv cand faci asta intalnesti atatea genuri de oameni, incat ramai prost in fata prostiei lor si a mentalitatii lor invechite...
Da, in tara asta e bine sa fii nesimtit ca sa traiesti bine..daca esti educat si castigi un ban cum trebuie nu esti privit cu ochi buni.

darry.anna spunea...

Bine te-am gasit!
Ai descris exact momente din viata noastra cea de astazi.Esti un bun observator al situatiei.Nu putem vorbi de civilatie cand nu exista educatia elementara si bunul simt de a nu arunca gunoiul pe jos(e numai un exemplu)Astazi a a fi educat si cu bun simt inseamna a fi un paria al comunitatii din care faci parte.Iar despre saracie nu poate fi vorba cand este o moda sa faci credit bancar pentru ORICE.

Iti doresc ,,sa observi,, lucrurile frumoase care reusesc sa se mai strecoare!