vineri, 15 februarie 2008

Frumusetea in 250 cuvinteLeonardo cauta elixirul nemuririi , diseca morti in miezul noptii , muncea duminica si punea simboluri in picturile sale . Era omul pasarilor , dorind sa ajunga asemenea lor , vrand sa iasa din suferintele care il macinau mergamd in piete si cumparand cu banutii nu prea multi din buzunarul sau porumbei carora le reda libertatea chiar sub ochii vanzatorului .
Unii ar zice ca Mona Lisa ar varianta androginala a omului ..el si ea intr unul care au gasit armonia si libertatea unul in altul . Altii ar zice ca de fapt e autoportretul sau cum ar fi aratat el daca ar fi fost femeie .
Vroia sa redea ochii sufletului printr o fiinta , vroia ca ochii sa fie mai mari ...sau cine stie poate era doar o iubire din tineretea care a modelat o si care i-a adus implinire . Timpul si spatiul , bucuria si tristetea poate fi vazuta la muzeul Luvru din Paris ( Mona Lisa ) in traducere in romana Femeia fericita . Tanara femeie, posesoare a unui zambet misterios, a fost identificata ca fiind Lisa Gherardini, sotia unui negustor din Florenta, pe nume Francesco de Giocondo . Ea a avut cinci copii .
Un grup de experţi au concluzionat că Gioconda ar fi avut dinţii înnegriţi din cauza tratamentului cu mercur, folosită împotriva sifilisului si ca e ff posibil sa fi fost semi-paralizată, poate în urma unui atac cerebral, ceea ce ar explica de ce una dintre mâini este relaxată şi cealaltă tensionată.
Ea a fost înmormântată la Mănăstirea Sfintei Ursula, aflată în centrul Florenţei .

2 comentarii:

Unknown spunea...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

蔥油餅Jon spunea...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟