sâmbătă, 5 aprilie 2008

Despre somnul de noapte


Visele care se repeta banuiesc ca e din pricina faptului ca nu am reusit sa trecem peste o problema care ne macina pe parcursul zilei ..si in functie de cat de intens nederulata va fi problema ziua va incerca sa se deruleze noaptea . Si culmea ca se poate repeta visul la nesfarsit noapte de noapte iar dimineata cand deschizi ochii sa nu tii minte o boaba . Poate ca exista oameni care au visat o viata intreaga acelasi vis noapte de noapte . Cred ca mi ar place sa cunosc un asemenea om :D
Am intalnit prin vecini cazuri in care ei viseaza noaptea in somn ceea ce se va intampla urmatoarea zi . Mie mi s-a intamplat o singura data .
Era un vis in care lucrurile nu se intamplau ca intotdeauna cum speram ..adica sa incep sa zbor ca superman de pe bloc . De data asta m-am aruncat de pe blocul de 10 etaje si nu am mai zburat ci m-am lovit de pamant fara sa am vreo julitura sau sa ma doara ceva . Urmatoarea zi dupa amiaza ma apuc sa i povestesc cuiva visul la care el zice :
- La asta ma gandeam eu acum 5 minute in mintea mea :D

Mi se intampla uneori ca atunci cand visez sa fiu constient ca eu visez . In caz de pericolul este prea puternic in vis , de o prea mare intensitate pot deschide oricand ochii . Jumatate de constiinta e treaza in realitate privindu-ma de la juma de metru distanta deasupra cum dorm iar jumatate e in somn in forma de adrenalina fiind curios ceea ce se va intampla mai departe si bucuros de optiunea de a pacali visul pentru ca pot iesi oricand la vointa din el .
Faptul curios e ca eu consideram asta un factor cat se poate de obisnuit pana in momentul cand am aflat ca nu la toti se intampla asa ceva .
Dar eu sunt un caz norocos . De ce zic asta ? Pentru ca am intalnit pe cineva care visa niste situatii cumplite in vise si era constient la fel pe jumatate ca mine ca doarme , privinduse de deasupra dar oricat ar fi incercat sa deschida ochii sa iasa din vis nu putea . Iar cand striga , tipa , vorbea ..simtea ca face asta in gol iar ploapele nu se miscau .

Ti s-a intamplat vreodata sa visezi si sa tipi tare ..apoi sa te trezesti si sa te intrebi daca ai tipat in realitate sau in vis ? Mie da

Odata mi s-a intamplat ca dupa ce am inchis becul si m-am bagat in pat sa am senzatia ca e cineva in camera acolo in intuneric . Si pe orice parte ma intorceam si oricat as fi incercat sa neg ca e cineva si sa ma duc cu gandurile in alta parte tot simteam in continuare ca cineva ma priveste cu ochii exact la mine . Ma ridicam ma uitam in susul camerei , in josul ei si degeaba . Dupa lungi foieli m-am trezit am facut altele prin casa si dupa vreo ora , doua m-am bagat in pat si iarasi s-a repetat ..dupa inca o pauza nu mai era nimeni . Ma intrebam daca nu e totul in capul meu dar parea , prea straniu . Senzatia ca e cineva in camera aparuse deodata ca un vartej in minte , si nu ca fiind construita si culmea ..in alta noapte dupa cateva luni iar dupa ce am inchis becu deodata mi o scaparat ca e cineva in camera .
Am incercat sa transform acel chip nevazut sa i dau o infatisare in mintea mea zicandu mi ca e cineva care reprezenta binele dar nu a mers tehnica de autosugestie .
Voi ce intamplari ati avut ? :D

2 comentarii:

Unknown spunea...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

蔥油餅Jon spunea...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色