luni, 28 iulie 2008

File de jurnal 28 iulie 2008

Intalnire cu Mihaela Mariutanu de la care aflu 3 lucruri
Atunci cand iti este sete poti merge la farmacie sa bei apa. Orice farmacie are un butoias cu apa. Mai bine, cu ocazia asta sunt scutit de taxe la tot pasul cand mi se face sete sau nu m-am alimentat cu indeajunsa apa in rucsac incat sa mi inclin spatele.

A te compara cu avutul celorlalti nu este niciodata bine pentru ca poti continua la nesfarsit intr-o intrecere. Si totusi lumea se lauda si nu se lauda. Lauda de fapt nu e lauda uneori ci e o dorinta de confirmare a drumului ales cu toate optiunile sale in vedere, sau e modul de-a castiga incredere in propriile puteri.

Mariana Mutu a intra la cu taxa la masterat cu medie mare. Daca voi face master si intru la cu taxa macar stiu ca nu sunt printre cei moi ca o para necoapta.

Interviu la muzeul literaturii romane
Posturile anuntate sunt cele de supraveghetor si muzeograf. Ambele cu concurs.
Merg cu cv-ul la fata locului si aflu ca postul de supraveghetor la muzeu consta in spalat pe jos, maturat, spalat geamuri, sters praful...mai degraba a om de servici.
Nu se accepta candidati cu studii superioare.
Pentru postul de muzeograf cauta doar de la litere absolventi si de la istorie.
Femeia ma imbarbateaza si ma indeamna sa nu ma dau batut si sa nu-mi vand timpul pe 2 lei pe la tot felul de posturi capcana.
Exista si posturi care nu sunt capcana?

4 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Imi pare rau sa aud ca de fapt toata povestea cu joburile astea s-au rezumat intr-un sfarsit neasteptat, cu siguranta in sinea ta erai cat de cat entuziasmat, dar nu uita ca traiesti in Romania si multe lucruri se pot intampla!
Incearca sa nu fii dezamagit, stii doar ca fiecare dintre noi are ceva bun pus deoparte care va veni mai devreme sau mai tarziu!

everdene spunea...

Mai Bogdane...mi-i ciuda ca citesc pe blog toate chestiile astea nashpa...Aseara eram aja de happy 4 u:(( Nah...daca vrei sa mai inveti un lucru de la mine...uite...iti mai amintesti...tramvai...pasaj alexandru...odata, o sa iti gasesti si drumul tau, fara matura, carpe de praf si...umilinte...O sa vezi...si studiile superioare o sa iti ajute si ele.
btw...mie imi plac perele moi:P

bogdanrazvan spunea...

Ei, o petala mai cade alta infloreste.
Important e ca cea care infloreste o va inveli pe cea care cade iar cea cazuta va inveli pe cea care a inflorit pe la radacini.

Mihaela Chelaru spunea...

intotdeauna o usa inchisa inseamna o alta care ti se deschide si un nou soare iti va lumina sufletul si te va ajuta sa te ridici din nou, sa pornesti din nou pe drumul tau si sa lupti pentru ceea ce esti si pentru ceea ce vrei!