joi, 28 august 2008

File de jurnal - 28 august

Pun posibilitatea in calcul de-a merge la job si sambata (cand se plateste dublu). Nu ca ar fi prima oara, dar dupa tura de noapte de la 22.00 la ora 6.00 as mai sta pana la 14.00 in continuare. Cred ca as rezista 16 ore. Toata lumea zice ca maratonul asta ar fi obositor, dar cred ca sunt altii care lucreaza o perioada mai lunga de atat si care nu dorm cu zilele.
Unii angajati zic ca ma faram astfel, altii zic ca cei care isi permit sa stea peste program cum am propus eu aceia sunt oameni care nu lucreaza.
Dar parerea mea e alta mai ales cand ma gandesc la sportivii care participa la tot felul de competitii, escaladari ale muntilor, maratoane de alergat, ciclism etc.
Cred ca exista o vointa mai presus de noi si atunci cand vrei sa ti dovedesti tie ca poti mai mult decat restul, e ca si cum ar fi sosit clipa cand esti fata in fata cu tine. Uneori descopar ca imi place sa lupt cu propria mea oboseala, cu propriile mele limite cu propria mea vointa ce cred ca necesita o educatie mai indelungata.
O zi lucrata in plus, o zi mai aproape de visele mele. O zi in care destinul urmasilor mei se schimba printr-un mic amanunt asemenea unui fir ud de nisip.

4 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

majoritatea oamenilor, care au peste 20 ani de munca, nu prea le mai vine sa se gandeasca la visele pe care le au de atins, asta pentru ca poate deja ele s-au implinit sau poate ca ei nu au avut vise, ca tine. bafta in ceea ce faci! si ne intalnim la fluturasi nu?:)

Mihaela Chelaru spunea...

si mai scrie pe blog!!!! :) doar stii ca-mi plac insemnarile tale! da da stiu, lucrezi, nu ca altii (adica moi:D)

bogdanrazvan spunea...

sper sa ne intalnim si la fluturasi, desi exista o posibilitate ca sa nu mai vin la ei datorita unui potential new job.
o sa vedem ;)

Mihaela Chelaru spunea...

oricum cativa banuti in plus nu strica, mai ales ca sunt doar cateva zile la mijloc. da-mi un buzz cand esti pe mess sa mai vb ;)