sâmbătă, 24 noiembrie 2007

Santaj & cersetorie sau doar jocuri in cuplu

Femeii pare sa ii pese mai mult de barbat decat de ea insasi deoarece de multe ori nu zice ceea ce isi doreste ci mai degraba lasa pe barbat sa ghiceasca ceea ce ii place ei .( sunt persoane care nu stiu ce vor si nu si au facut o autoanaliza de cand era bunica mica ) Si apoi dupa asta el este numit egoist pentru ca el nu castigat la loterie . Pare a fi un joc dintre ea care isi joaca rolul matern (gandindu-se la el in primul rand ( aparent )si la ea la a doua dar de fapt concluzionarea s-ar putea sa se sfarseasca spuneti voi cum ) si el care e obraznic cum ii fain pentru un barbat :)
Multe femei ajung sa faca o rezolvare a problemelor prin lingusire . Ajung chiar sa se foloseasca de propriile lor defecte ca sa ajunga sa obtina ceea ce doresc . Apeleaza la propriile boli spunandu i ca ca ea e o femeie bolnava care nu are voie sa se enerveze , ca numai medicii vor sa o rezolve dar familia deloc pentru ca ei ii place sa varuiasca cu culoarea portocaliu si lui ii place cu alb si ca daca nu va varui cu culoarea ei preferata asta nu e o directie spre vindecarea ei . Apoi mai exista SANTAJURI la care se recurge prin familii de genu :
din partea ei :
- Dragule , daca in seara asta ma lasi sa ma uit la concertul meu de jazz iti ofer o partida de sex diseara
din partea lui :
- Draga mea , daca in seara asta ma lasi sa mi vad emisiunea mea mea iti promit o cina romantica .
Apoi mai exista CERSETORUL din relatie la fel cum se intampla cu cersetorii de pe strada care , chiar daca vorbesti cu el frumos daca nu i dai un ban se apuca si te injura . In cazul relatiei se petrece ca dupa ce ii dai un deget vrea toata mana cu intrebarea : ,, Ce , nu mi dai mai mult ? '' intrebare pusa in functie de punctele care vor satisfacute la fiecare caci nu toti oamenii vor multe satisfactii , sunt unii care au nevoie de mult si altii care se multumesc cu putin . Dar a te multumi cu putin asta nu inseamna ca e ceva rau . Pasii mici duc de obicei la o relatie mai constructiva la fel cum se intampla cu asteptarea si rabdarea care trebuie sa o puna un baiat pentru a fi ceva spontan si de la sine .

0 comentarii: